Mesaje Recente

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
CALATORII / Re: Despre biserica si Dumnezeu !
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 28, 2018, 07:59:40 a.m. »
Am fost luna aceasta la mare cu familia, la Costinesti si dupa o discutie cu gazdele, am tras o fuga la:

Manastirea Sf ELENA de la Marehttp://merg.in/costinesti/de-vizitat/monumente/manastirea-sfanta-elena-de-la-mare-3526.html

Mânăstirea „Sfânta Elena de la mare”
Mânăstirea dintre apă și cer

 
La trei kilometri de stațiunea Costinești, se află Mânăstirea „Sfânta Elena de la mare’’. Reînfiinţată la data de 14 mai 1996, aceasta poartă hramul ,,Sfinţilor Împăraţi Constantin și Elena”.
Lăsând în urmă plaja aglomerată a Costineștiului, la capătul unui drum mărginit de o parte și de alta de verdeaţă, se află mânăstirea. În stânga este marea, iar în dreapta o linie de cale ferată. Ajuns în fața bisericii, porțile larg deschise pentru oricine dau, parcă, o senzație de liniște sufletească, de împăcare. De la intrare observi câtă muncă se deprinde într-un astfel de loc. Grădina este plină de legume, într-o ordine de admirat, iar potecile împânzite cu flori pe margini. O amenajare cu totul aparte și binecuvântată, atâta timp cât în pustietatea asta găsiți o fântână cu apǎ rece și limpede. Biserica nu este foarte încăpătoare, însă interiorul este foarte curat şi orice detaliu este bine pus la punct. Picturile pereţilor au fost realizate de Viorel Neagu, Adrian Dumitru şi Radu Trandafir. În interiorul bisericii se află și mormântul maicii stareţe Maria Vasile, iniţiatoarea începerii construcţiei mănăstirii, trecută la cele veşnice în anul 2005. De atunci, de mănăstire s-au ocupat maica stareţă Cipriana Negoescu împreună cu alte patru maici şi un preot duhovnic. Pe lângă viaţa de obşte, aceştia se ocupă de grădină, animale, dar şi de camerele în care vara sunt cazaţi pelerinii. Priveliştea, liniştea şi faptul că mănăstirea este amplasată departe de orice zgomot al oraşului, care ţi-ar distrage atenţia, sunt avantaje pentru oricine ajunge aici. Vara se amenajează în curte un loc special unde se ţin slujbele, astfel pot participa cât mai mulţi credinioşi, biserica fiind destul de mică în interior. Biserica Mânăstirii „Sfânta Elena de la Mare” adăpostește moaște ale Sfântului Nifon, Patriarhul Constantinopolului și ale Sfinților Mucenici Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Niculitel, județul Tulcea. 
                                                                                                   
  Scurt istoric

Înfiinţarea Mânăstirii ,,Sfânta Elena de la Mare” a fost hotărâtă în anul 1921 sub numele de Mânăstirea Tatlageac, în localitatea 23 August (Domniţa Elena pe atunci). Construcţia sa începe însă abia în anul 1929 în prezenţa Principesei Elena, cea care a donat terenul pentru ridicarea mânăstirii. Ca urmare a atacurilor piratereşti asupra măicuţelor, se decide înlocuirea acestora cu călugări. Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române hotărăşte desfiinţarea mânăstirii la data de 3 octombrie 1950. Paraclisul a fost demontat și transportat la Schitul ,,Sfântul Pantelimon” din Techirghiol. Nu departe de acest loc, în anul 1996, se pune piatra de temelie a noului aşezământ monahal, în prezenţa unui sobor de preoţi şi a Înalt Prea Sfinţitului Lucian, care la data de 21 mai 1998 sfinţeşte biserica cu hramul ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.
Mânăstirea ,,Sfânta Elena de la Mare” oferă cazare şi masă pelerinilor pe timpul verii, iar din anul 2015 se va înfiinţa şi un centru medical de recuperare, proiect realizat cu fonduri europene. Acesta va pune la dispoziţie cincisprezece camere de tratament.

Acces  DN 39, 28 km S de Constanţa, 3 km V de Eforie
GPS     43°55’24.05”N, 28°38’2.45”ELanga Manastire se afla Complexul Balnear Sf. Elena de la Mare = https://www.experttravel.ro/individual/Costinesti-807191-7697/Complex+Balnear+Sf.+Elena+de+la+Mare-247743

Complex Balnear Sf. Elena de la Mare

Centrul de diagnostic si tratament recuperator este situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti in apropierea manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Localizarea este propice relaxarii si terapiilor pentru refacerea trupului si sufletului; aici cura heliomarina si aerosolii marini sunt disponibili in regim permanent .

Locatia, ce ofera conditii optime pentru odihna si relaxare, tratament si recuperare, isi deschide portile catre publicul larg incepand cu 1 mai 2016.

Complexul de 3 stele are o capacitate de 25 camere duble si single, bazin cu apa terapeutica din lacul Techirghiol. Camerele sunt spatioase si combina mobilierul clasic si elegant cu facilitatile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV,  TV, balcon cu vedere la mare, baie proprie cu apa cada sau dus, frigider, incalzire centrala si aer conditionat.

Restaurantul omologat *** este decorat cu elemente clasice si dotari moderne si este un loc unde se pot servi preparate atent lucrate, dupa retete traditonale romanesti, dar si din bucataria internationala;

- Baza de Tratament si Relaxare foloseste pentru oaspetii nostri, toate noutatile in materie de sanatate.

-Serviciile medicale de diagnostic si tratament sunt asigurate de medici specilisti in balneo-fizioterapie, recuperare fizica, kineto-terapie, boli interne, nutritie, echografie, termografie, recoltare analize de lab etc.

-Recomandarile pentru tratamente vor fi deservite prin proceduri de: kinetoterapie, gimnastica in bazin, bai de namol de Tehirghiol , bai galvanice, masaje, bai de plante, ozonoterpie, laserterapie, magnetodiaflux, electroterapie si ultrasunete etc.

DESCRIERE CENTRU MEDICAL

Situata la ultimul nivel, baza de tratament si-a propus sa realizeze o gama larga de proceduri specifice de balneo-fizio-terapie si recuperare fizica cu ajutorul echipei medicale specializata si acreditata si a aparaturii de ultima generatie cu care este dotata.
 
ACTIVITATEA IN BAZA DE TRATAMENT

-    reabilitare fizica , kinetoterapie - gimnastica medicala
-   recuperare balneo-fizio-terapie si hidrokinetoterapie
-   refacere-reabilitare - detoxifiere - incarcare spirituala

REABILITARE FIZICA , KINETOTERAPIE - GIMNASTICA MEDICALA

Tehnici de kinetoterapie individuala si de grup, activa si pasiva pe segmente corporale sau globala cu rol important in refacerea si reabilitarea organismului dupa diverse stari patologice: postaccidente vasculare, posttraumatisme sau in cazul bolilor neurologice, refacere musculara si osteoarticulara in afectiuni neurologice si ortopedice. Gimnastica medicala cu efect de tonifiere musculara, cresterea mobilitatii corpului, accelerarea arderilor si ameliorarea vascularizatiei si circulatiei generale.

RECUPERARE BALNEO-FIZIO-HIDROKINETOTERAPIE

Balneo hidroterapia in ozon - galvano terapie, impachetari corporale terapeutice - namol de Techirghiol, bai de plante naturale cu efecte multiple de miorelaxare, detoxifiere, drenaj limfatic si relaxare, masaje medicale si de relaxare. Proceduri fizioterapie clasice : electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasunete, unde scurte, etc si moderne HIDROTERAPIE IN OZON .

REFACERE-REABILITARE - DETOXIFIERE - INCARCARE SPIRITUALA

Relaxarea este un concept destul de larg folosit in toate ariile de recuperare. Scopul obtinerii relaxarii : mentale, musculare si a pielii este in anumita masura la fel de important ca si detoxifierea organismului. Starea de relaxare actioneaza in principal ca tratament impotriva stresului. In mediile lucrative cu inalte grade de poluare sau de stres acest departament de relaxare tinde sa obtina caracter obligatoriu.

 TONUSUL PSIHIC SI FIZIC ESTE IN PERMANENTA INTERDEPENDENTA.

Calitatea si durata vietii sunt dependente de obiceiurile de viata sanatoase - igiena alimentara, corporala si conditia fizica se reflecta in starea de bine generala.
Vreti sa aveti o greutate optima, fara tesut adipos , fara celulita, cu o forta musculara buna, sa respirati usor iar sistemele locomotor, nervos, cardiovascular , endocrin sa functioneze cat mai aproape de normal e
Va asteptam sa va adresati fiziokinetoterapeutului si specialitatilor inrudite pentru ca tonusul dumneavoastra general sa amprenteze pozitiv fiecare zi iar perceptia asupra propriei persoane se va imbunatati considerabil.

*****************


Amanunte despre vacanta, traseu, preturi, locatii =>


http://daimyo.ro/index.php?topic=518.msg2539#new   salut'

22
Automobile / Re: Stirile auto ale zilei !
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 28, 2018, 07:52:58 a.m. »
Video Game Platform Proves Ideal For Rapidly Creating A Concept

https://www.carscoops.com/2018/07/video-game-platform-proves-ideal-rapidly-creating-concept/


Infiniti Announces Updates For 2019, Drops The Q70 Hybrid

https://www.carscoops.com/2018/07/infiniti-announces-updates-2019-drops-q70-hybrid/

Ford Could Be Considering A Focus-Based Pickup For America

https://www.carscoops.com/2018/07/ford-considering-focus-based-pickup-america/

Hyundai Could Be Getting Ready To Rock After Securing Styx Nameplate

https://www.carscoops.com/2018/07/hyundai-getting-ready-rock-securing-styx-nameplate/

2020 Cadillac CT5: Design, Release Date And Everything Else We Know

https://www.carscoops.com/2018/07/2020-cadillac-ct5-design-release-date-everything-else-know/

Jaguar XE SV Project 8 Spotted In Small Town In Tuscany

https://www.carscoops.com/2018/07/jaguar-xe-sv-project-8-spotted-small-town-tuscany/


2019 Lexus RC Facelift Will Actually Fix One Of Its Most Controversial Points

https://www.carscoops.com/2018/07/2019-lexus-rc-facelift-will-actually-fix-one-coupes-controversial-points/


Waymo Has Completed Over 8 Million Miles Of Autonomous Testing

https://www.carscoops.com/2018/07/waymo-completed-8-million-miles-autonomous-testing/

2019 Lexus ES Is A Cheaper Alternative To Executive Sedans Priced From $39,500


https://www.carscoops.com/2018/07/2019-lexus-es-cheaper-alternative-executive-sedans-priced-39500/


Peugeot Gets Techy With New 308 Special Edition

https://www.carscoops.com/2018/07/peugeot-gets-techy-new-308-special-edition/


Lexus LC F Is Happening, Here Are The First Photos Of New Performance Flagship (Updated)

https://www.carscoops.com/2018/07/lexus-lc-f-finally-happening-first-photos-new-performance-flagship/


Not Your Typical Bedtime Story: Chevy Shows Off The Silverado’s New Durabed

https://www.carscoops.com/2018/07/not-typical-bedtime-story-chevy-shows-off-silverados-new-durabed/


Ho Lee Sheet! Nissan GT-R Nismo With Fostla Wrap Is Foo Kin Fast

https://www.carscoops.com/2018/07/ho-lee-sheet-nissan-gt-r-nismo-fostla-wrap-foo-kin-fast/


Land Rover Could Hug Tarmac Instead Of Trees With Road Rover

https://www.carscoops.com/2018/07/land-rover-hug-tarmac-instead-trees-road-rover/


Facelifted SsangYong Turismo Is Not The Prettiest MPV Out There

https://www.carscoops.com/2018/07/facelifted-ssangyong-turismo-not-prettiest-mpv/

2018 Mazda CX-5 Priced From £24,795 In The UK, Goes On Sale August 31


https://www.carscoops.com/2018/07/2018-mazda-cx-5-priced-24795-uk-goes-sale-august-31/


Genesis Tops J.D. Power’s Annual Appeal Study, Leaves Porsche In Second Place

https://www.carscoops.com/2018/07/genesis-tops-j-d-powers-annual-appeal-study-leaves-porsche-second-place/

Ford Teases Three New Models Including The Escape, Explorer And Baby Bronco


https://www.carscoops.com/2018/07/ford-teases-three-new-models-including-escape-explorer-baby-bronco/

Toyota’s President Wants Three Sports Cars, One Might Slot Below The 86

https://www.carscoops.com/2018/07/toyotas-president-wants-three-sports-cars-one-might-slot-86/


2020 Toyota Land Cruiser To Have Land Rover Flair? Japanese Render Thinks So

https://www.carscoops.com/2018/07/new-toyota-land-cruiser-render-land-rover-flair/

Forbidden Fruit: Subaru Launches Hardcore WRX STI Type RA-R In Japan

https://www.carscoops.com/2018/07/forbidden-fruit-subaru-launches-hardcore-wrx-sti-type-ra-r-japan/

Mahindra Unveils New Pininfarina-Designed Furio Trucks

https://www.carscoops.com/2018/07/mahindra-unveils-new-pininfarina-designed-furio-trucks/


New Kia Ceed Gears Up For UK Debut, Has £18,295 Starting Price


https://www.carscoops.com/2018/07/new-kia-ceed-gears-uk-debut-18295-starting-price/


2019 Kia Sportage Launched In The UK, Gains New Special ‘Edition 25’ Model


https://www.carscoops.com/2018/07/2019-kia-sportage-launched-uk-gains-new-special-edition-25-model/

2019 Toyota 86 TRD Special Edition Unveiled With Brembo Brakes, Sporty Body Kit

https://www.carscoops.com/2018/07/2019-toyota-86-trd-special-edition-unveiled-brembo-brakes-sporty-body-kit/

Ford Transit Facelifted Spied, Could Be Offered With All-Wheel Drive

https://www.carscoops.com/2018/07/ford-transit-facelifted-spied-offered-wheel-drive/


Bid On This 1985 Audi Quattro And Fulfill Your Childhood Rally Dreams

https://www.carscoops.com/2018/07/bid-1985-audi-quattro-fulfill-childhood-rally-dreams/

Is $65,000 Crazy Money For A 2019 Ram 1500 Truck?

https://www.carscoops.com/2018/07/65000-crazy-2019-ram-1500-limited/

Opel Mokka X: Good All-Rounder Or Getting On A Bit?


https://www.carscoops.com/2018/07/opel-mokka-x-good-rounder-getting-bit/

Off-Road Focused Saleen Sportruck XR Teased With 700+ HP

https://www.carscoops.com/2018/07/off-road-focused-saleen-sportruck-xr-teased-700-hp/

Why Does This Hyundai Sonata Prototype Have Solar Panels On Its Roof?

https://www.carscoops.com/2018/07/hyundai-sonata-prototype-solar-panels-roof/

1954 Ferrari 375 America Vignale Is An Exceedingly Rare And Elegant GT

https://www.carscoops.com/2018/07/1954-ferrari-375-america-vignale-one-exceedingly-rare-elegant-gt/


Long-Lost Aston Martin DB5 From James Bond’s Goldfinger May Have Been Found

https://www.carscoops.com/2018/07/long-lost-aston-martin-db5-james-bonds-goldfinger-may-found/


New Citroen Berlingo And Peugeot Rifter Go On Sale In The UK

https://www.carscoops.com/2018/07/new-citroen-berlingo-peugeot-rifter-go-sale-uk/

New Ford Fiesta ST Goes Against Every Rival In Hot Hatch Drag Race

https://www.carscoops.com/2018/07/new-ford-fiesta-st-goes-every-rival-drag-race/

New Chevrolet Orlando Grows Into A Crossover With Up To 7 Seats In China

https://www.carscoops.com/2018/07/new-chevrolet-orlando-grows-crossover-7-seats-china/

Vietnamese VinFast To Present Pininfarina-Designed Models At Paris Show

https://www.carscoops.com/2018/07/vinfast-present-pininfarina-designed-models-paris-show/

2018 Mazda6 Sedan And Estate On Sale In The UK With Updated Engines, New Interior


https://www.carscoops.com/2018/07/2018-mazda6-sedan-estate-sale-uk-updated-engines-new-interior/

2019 Acura MDX Arrives At Dealers With New A-Spec Variant, Starts At $44,300

https://www.carscoops.com/2018/07/2019-acura-mdx-arrives-dealers-new-spec-variant-starts-44300/
23
Anunturi Generale (non-auto) / Re: Cazare litoral CASA CEARA Costinesti
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 26, 2018, 10:24:11 a.m. »
 Si iata ca s-a terminat cel mai frumos concediu din ultimii 12 ani  :P

Multumim gazdelor de nota 20 de la Casa Ceara !  salut'

Sa dea bunul Dumnezeu sa ne vedem si in 2019 !!!


*************************

    Am plecat de acasa cu masina personala, programati pentru un concediu de 5 nopti / 6 zile............ ajungi acolo, am refacut calculele si am mai stat o noapte in plus. O sa va intrebati cat costa un concediu in adoua jumatate a lunii iulie, 2 adulti si un copil, la Costinesti ?!

    - am platit avans 2 nopti la gazdele noastre + inca 4 nopti, cu reducere = 750 lei
    - benzina, la dus - 35 litri = 201 lei
    - la trecere BAC la Braila, va recomandam, sunt 4 buc, si merg repede = 47 lei ( anul trecut nu ne-au luat banii, asa ca am platit returul de anul trecut )
     - am avut la noi o suma de bani + 395 lei pe un card de bonuri , stranse in ultimele 2 luni, am cumparat mancare pentru seara+dimineata urmatoare, am consumat ~ 390 lei

- caseta video minidv = 9 lei

PRIMA ZI :


- la amiaza am mancat ca si anul trecut la autoservirea PUNGUTA CU 2 BANI , mancare buna si ieftina

https://www.localbiz-constanta.ro/restaurant-autoservire-punguta-cu-doi-bani-costinesti-u1139.html- 2 ciorbe vacuta , 1 ciorba fasole, 4 painici , 1 suc = 35 lei

- de la supermarket = 30 lei

- jucarie - 35 lei

- trandafir = 10 lei


ZIUA 2 :

- la amiaza: 2 ciorbe , 4 painici = 21 lei

- la supermarker = 75 lei

- peruca copil = 20 lei

- loto + lozuri = 16 lei

- frappe = 10 lei


ZIUA 3:

- frappe = 10 lei

- snitel pui, 4 painici, cartofi taranesti , ciorba = 33,80 lei

- supermarket = 85 lei

- cafea = 2 x 2,50 = 5 lei

- 2 seturi baloane apa = 10 lei


ZIUA 4:

- am fost la Manastirea SF ELENA de la MARE -http://merg.in/costinesti/de-vizitat/monumente/manastirea-sfanta-elena-de-la-mare-3526.html

Un loc minunat, linistit, unde am participat la slujba, am aprins lumanari pentru cei dragi si:

- am lasat 2 acatiste, pt vii si morti = 2 x25 = 50 lei

- produse + lumanari = 15 lei

Langa Manastire se afla Complexul Balnear Sf. Elena de la Mare = https://www.experttravel.ro/individual/Costinesti-807191-7697/Complex+Balnear+Sf.+Elena+de+la+Mare-247743


- la supermarket = 65 lei

- turul staiunii cu trenuletul bleu = 3 x 5 = 15 lei


ZIUA 5:

- am mancat la amiaza = 4 painici, 1 snitel pui, 2 ciorbe, 1 suc = 34 lei

- la supermarket = 110 lei

- nurofen = 15 lei

- loto + lozuri + cafea + dulciuri = 32 lei

Cum fetele m-au ascultat si am facut economie in primele 4 zile de ~ 150 lei, le-am dat niste banuti si au cumparat gogosi = 30 lei , cele mai bune de la:

Oázys Food SRL

Adresă: Costinești 907090

Telefon: 0755 042 558 , zona terasa 10 steaguri, aleea promenada

- am luat cadouri pt cei dragi = 75 lei

- supermarket = 19 lei

- frappe = 8 lei, cel mai bun , il gasiti in zona Springtime la firma - RADNOVI SRL, strada marii, complex Minerva = https://www.listafirme.ro/radnovi-srl-38827111/

- fetele au mers cu trenuletul - 10 lei


ZIUA 6:

- jucarie = 9 lei

- gogosi = 10 lei

- nurofen = 14 lei

- am mancat - 4 painici, 3 ciorbe = 30,50 lei

- frappe = 8 + 10 = 18 lei

- supermarket = 52 lei, am pregatit pachetul pt drumul spre casa

- trenulet fete = 10 lei


ZIUA 7:

- benzina retur - 28 litri = 165 lei

- bilet bac braila = 23,50 lei = https://www.listafirme.ro/danubtrans-srl-6595366/

- inghetata + apa minerala = 21 lei

- cumparaturi LIDL Iasi = 55 lei ( frigiderul ramasese gol ) , 5 opriri, furtuna , 3 rafale de ploaie urataAm plecat din IASI seara la 1,10 folosind ruta :


IASI - plecare 1,10

CUG

Vaslui - 2,10

Barlad - 3,00

Tutova

Tecuci = 3,45  ( am mers pe plaoie urata pana aici )

Tudor Vladimirescu

Sendreni = 5,00

Braila = 5,25, am stat cateva minute la bac

MACIN = 6,05 - oprim si mancam la peco LUKOIL

CERNA

HORIA

Ciucurova

BAIA = 7,00

Mihai Viteazu

Ovidiu

Constanta - 8,30

Eforie

Tuzla

Costinesti = 9,30, dupa 472 km


La retur, am folosit acelai drum, am oprit de 5 ori, furtuna, ploi dupa Barlad, am plecat de la km 482 - ora 7,42 si am ajuns acasa la km 962, la ora 17,38, cu mai mult de o ora intarziere, datorita conditiilor meteo.


Am cumparat de la supermarketurile:

- S.C. KAVASI SUPERMARKET S.R.L. - PUNCT DE LUCRU COSTINESTI alias DESPERADOS - https://www.paginiaurii.ro/companii/COM.+COSTINE%C5%9ETI/L5973425/S.C.+KAVASI+SUPERMARKET+S.R.L.+-+PUNCT+DE+LUCRU+COSTINESTI/

    STR. TINERETULUI, Nr. 127, COM. COSTINEŞTI, Jud. CONSTANŢA
    0723-526 283

- white inn  supermarket - TR. TINERETULUI, 52, Com. Costinesti, Constanta, 907091, Costinești 907090
Telefon: 0241 734 022

Apa a fost calda, plaja curata, singura problema, era alegerea locului unde sa pui patura, cei cu inchirieri sezlonguri - 40 lei/zi, au ocupat 3/4 din plaja............ a plouat de 3 ori, seara dupa 18.00 si dimineata la 5-6, averse scurte de 10-20 minute, nu erau uragane cum anunta Busu  gandesc'


Si.................... ne-am intors cu ~ 1/3 din banuti  salut' , iar anul asta ne-am facut de cap, am cheltuit "in plus" :)

Am cheltuit benzina+cazare+bonuri de masa+cadouri, etc = ~ 2.300 lei , unde jumatate din suma o reprezinta benzina + cazarea , 7 zile / 6 nopti, am stat in plus o noapte!!!


24
DISCUTII OFF-TOPIC / Re: Despre LOTO si pariuri sportive !
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:47:01 a.m. »http://www.loto.ro/media/comunicate_anunturi/REPORT_RECORD_LA_JOKER_437_MILIOANE_DE_EURO-1.html

REPORT LOTO 6/49: 2 MILIOANE DE EURO

 

IMPORTANT!

Tragerile loto de joi, 19 iulie, vor avea loc incepand cu ora 17:20 si vor fi transmise in direct, pe TVR1, in cadrul emisiunii „Lozul cel Mare”

Joi, 19 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica Loteria Romana a acordat 32.548 de castiguri in valoare totala de 1.605.924,82 lei.

JOKER – CEL MAI MARE REPORT DIN ISTORIA ACESTUI JOC

La categoria I a jocului Joker se inregistreaza cel mai mare report din istoria acestui joc: aprox. 20,40 milioane lei (peste 4,37 milioane de euro).

In cazul in care s-ar castiga, acesta ar fi cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

PREMII MARI IN JOC

La Loto 6/49, la categoria I, este in joc un report in valoare de peste 9,47 milioane lei (peste 2 milioane de euro) iar la Noroc se inregistreaza un report cumulat in valoare de peste 404.500 de lei (peste 86.800 de euro).

La Joker, la categoria a II-a, se inregistreaza un report in valoare de peste 395.300 de lei (peste 84.800 de euro) iar la Noroc Plus, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 192.800 de lei (peste 41.300 de euro).

La Loto 5/40 se inregistreaza un report cumulat in valoare de aprox. 362.000 de lei (77.700 de euro) iar la Super Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 68.000 de lei (aprox. 14.600 de euro).

Jucatorii si reprezentantii mass media pot asista la tragerile loto. Inscrierile se fac la Biroul Comunicare si Protocol al C.N. “Loteria Romana” S.A. telefon 0372.137.351/e-mail pr@loto.ro.

 

Biroul Comunicare si Protocol

25
Anunturi Generale (non-auto) / Instalator centrale, sanitare etc , zona DANCU Iasi
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:42:21 a.m. »

Instalator, centrale termice, cazane lemne, montari sanitare , etc , zona DANCU Iasi si nu numai !


https://www.olx.ro/oferta/instalator-centrale-etc-ID7uJFk.html#9bcebeff0b   salut'

0748 937 141   plecaciuni'


26
Anunturi Auto (non-Acura/Honda) / A&A-utomobile - aduce masini la comanda
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:37:02 a.m. »

A&A-utomobile  https://www.olx.ro/oferte/user/ihl/


Vând/schimb Nissan Micra
11 647 lei
NegociabilVând/schimb~Audi A4 S~Line fabrica~multitronic
27 706 lei
Negociabil
Vând/schimb Audi A4 BPW
24 464 lei
Negociabil
Vând/schimb Passat 170CP BMR
27 726 lei
NegociabilVând/Schimb-Opel Astra H / EURO4
12 349 lei
Negociabil
https://www.olx.ro/oferta/vand-schimb-volvo-v50-2009-IDbhs9r.html#1e5a5678c3;promoted  salut'


    Vând/schimb Volvo V50 2009  -                4 850 € , Negociabil

0741 520 771


28
Automobile / Re: Stirile auto ale zilei !
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:24:47 a.m. »
Europa și Japonia au semnat un acord de liber schimb: taxa de 10% pentru mașinile importate din țara asiatică, eliminată în 7 ani

http://www.automarket.ro/stiri/europa-si-japonia-au-semnat-un-acord-de-liber-schimb-taxa-de-10-pentru-85701.htmlUniunea Europeană și Japonia au semnat un acord de liber schimb prin care taxa de 10% pentru mașinile importate din Țara Soarelui Răsare va fi eliminată într-un interval de 7 ani.


Uniunea Europeană și Japonia au anunțat marți semnarea la Tokyo a unui acord de liber schimb care prevede eliminarea taxelor vamale pentru toate schimburile comerciale. Acordul va intra în vigoare în 2019, însă anumite sectoare vor beneficia de o perioadă de tranziție, iar printre acestea se numără și industria auto.

Astfel, potrivit acordului, taxa de 10% percepută pentru importul de mașini din Japonia va fi eliminată într-un interval de 7 ani, adică până în 2026. Cel mai probabil, valoarea taxei va fi redusă gradual în următorii ani, însă pentru moment nu este foarte clar cum se va face tranziția.

Cei mai mulți constructori japonezi care comercializează mașini pe teritoriul Europei au uzine pe Bătrânul Continent, însă cererea este acoperită inclusiv prin importul unor mașini produse în Țara Soarelui Răsare. De exemplu, potrivit ultimelor date disponibile, europenii au important în 2016 aproximativ 575.000 de mașini din Japonia, iar valoarea acestora depășește 9 miliarde de euro. La rândul lor, țările din Uniunea Europeană au exportat în Japonia aproape 278.000 de mașini în valoare totală de peste 7 miliarde de euro.

Acordul vine într-o perioadă în care Statele Unite amenință cu aplicarea unor taxe vamale pentru importurile de mașini din Uniunea Europeană, ceea ce ar afecta în special constructorii germani. Astfel, noua înțelegere cu Japonia va contribui la reducerea efectelor negative în cazul în care administrația lui Donald Trump va merge mai departe cu acest plan.

Via Reuters, ACEA
29
Anunturi AUTO Honda / Re: Site-uri romanesti cu anunturi HONDA
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:18:30 a.m. »

https://www.autouncle.ro/ro/cars_search?s%5Bbrands_models%5D%5B%5D%5Bbrand%5D=Honda -  602 Honda second-hand cu prețul verificat , colectate de pe 26 site-uri


30
CR-V 2017- / Honda Launches 2018 CR-V In Europe With 1.5-Liter Turbo [78 Images]
« Ultimul mesaj de tokyodream Iulie 18, 2018, 11:11:55 a.m. »
Honda Launches 2018 CR-V In Europe With 1.5-Liter Turbo [78 Images]

https://www.carscoops.com/2018/07/honda-launches-2018-cr-v-europe-1-5-liter-turbo-78-images/

Honda is currently launching the Euro-spec CR-V in Europe, which will be available with a single engine option, the 1.5-liter VTEC Turbo petrol unit known from the Civic and of course the US-spec CR-V.

Customers in Europe will be offered the choice of either a manual front- or all-wheel drive version, as well as a CVT automatic that’s only available with the latter.

When fitted with the six-speed manual, the 2018 Honda CR-V offers 170hp (173PS) and 162lb-ft (220Nm) of torque. Go for the CVT and the figures go up by a little, at 190hp (193PS) and 179lb-ft (243Nm).

Despite the increased horsepower, it’s the manual Honda CR-V that offers the better acceleration; Honda claims a 0-62mph (100km/h) in 9.2 seconds and a top speed of 130mph (210km/h) for the FWD model, with the automatic CR-V AWD offering 10 seconds and 124mph (200km/h) respectively.

Fuel economy goes as low as 44.8mpg UK (6.3lt/100km) combined, while CO2 emissions are rated at 143g/km for the manual front-drive CR-V.

Honda has already confirmed that they won’t offer a diesel derivative of the CR-V in the region. Instead, they plan to launch a new hybrid version early next year, featuring a 2.0-liter i-VTEC paired to an electric motor and a separate electric generator motor.

The fourth-generation Honda CR-V is the first one to be offered with seven seats as an option. Honda claims that the new CR-V also offers class-leading interior space thanks to its longer wheelbase.

In addition, the Japanese company says that the body of their new SUV offers the best rigidity and stiffness in the segment while the Honda Sensing suite of active safety technologies is fitted as standard. This apparently results into a solid five-star rating at the Euro NCAP safety assessment.

Ground clearance has been increased by 35mm over its predecessor, with 191mm for the front-drive models and 201mm for all-wheel drive models. The AWD system can send up to 60percent of the torque to the rear wheels if required.

The all-new chassis features a MacPherson strut suspension at the front and a multi-link setup at the rear, with both axles getting hydraulic suspension bushings for greater ride isolation as standard across the range.


Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10