Autor Subiect: Acura Precision Concept anunță valul schimbării estetice  (Citit de 1989 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2.523
  • Karma: 1
  • Gen: Bărbat
  • Acura-Honda
    • DAIMYO
Acura Precision Concept anunță valul schimbării estetice
« : Ianuarie 12, 2016, 06:43:05 p.m. »
Se poartă designul tăios și futurist: Acura Precision Concept anunță valul schimbării estetice

http://www.automarket.ro/stiri/se-poarta-designul-taios-si-futurist-acura-precision-concept-anunta-valul-68605.html

Expus în cadrul Salonului Auto de la Detroit, conceptul Acura Precision anunță linii de design din ce în ce mai ascuțite pentru modelele japonezilor, implicit pentru cele ale părintelui Honda. Ne-am dori tare mult să vedem curajul acestui concept și pe stradă.


Și dacă tot a fost rost de concepte futuriste la Salonul Auto de la Detroit, Acura nu s-a lăsat mai prejos. A adus la NAIAS prototipul Precision, un coupe de mari dimensiuni care inaugurează elemente de design complet noi, așteptate să debuteze pe viitoarele modele de serie.

Cum Acura este brandul premium sub care Honda vinde în Statele Unite, putem intui că japonezii vor împrumuta din liniile angulare și mărcii de volum. În fond, ceea ce vedem la Detroit nu este tocmai departe de ce ne propune Honda și în Europa.

În partea frontală, modelele viitoare vor folosi grila Diamond Pentagon, la fel de impunătoare ca cea a rivalilor de la Lexus sau Audi. Blocurile optice par să se alinieze trendului actual, cu linii subțiri și lumini LED, iar spoilerul frontal păstrează un aer minimalist. Profilul ne trimite automat cu gândul la un coupe cu patru uși, dominat de un set de jante de 22 de inch, încălțate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport. Liniile agresive se continuă și în partea din spate, acolo unde există stopuri la fel de ascuțite și țevi de eșapament cu un design interesant.Interiorul reprezintă o revoluție, comparativ cu ceea ce vedem astăzi în gama Acura sau Honda. Pasagerii se vor bucura de scaune extrem de subțiri, dar confortabile și de un sistem multimedia cu ecran curbat, care înlocuiește butoanele clasice. Au mai rămas doar butoanele folosite pentru funcții esențiale. Multe din detaliile estetice folosite în interiorul conceptului Precision vor fi văzute și pe viitoarele modele Honda și Acura.

https://www.youtube.com/watch?v=3f-kCnBsCPU


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal