Autor Subiect: https://www.invingecancerul.com/ - “Chimioterapie asistata de insulina”  (Citit de 675 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4.614
  • Karma: 1
  • Gen: Bărbat
  • Acura-Honda
    • DAIMYOhttps://www.invingecancerul.com/ - “Chimioterapie asistata de insulina”


Cancerul distrus la temperaturi ridicate cu ajutorul insulinei:

Prof. Dr. Bülent Berkarda primul oncolog turc a gasit modalitatea prin care tumorile canceroase sunt distruse chiar și după ce acestea s-au răspândit, tratând in decurs de 10 ani zeci de mii de pacienți bolnavi de cancer de grad avansat cu o rata de succes de 80%.
https://www.youtube.com/watch?v=T46Nk-Mzj8w&feature=emb_title


Acest tratament este o speranta pentru pacientii cu cancer!

Tratamentul cu “Chimioterapie asistata de insulina”, care a inceput sa fie aplicat in Turcia, a vindecat mii de pacienti de cancer in ultimii ani.
Metoda aplicata pacientilor care au cancer grad 4, incepe sa dea rezultate in 3 luni.

Istanbul a gazduit între 2 și 4 noiembrie conferința "Tratamente inovatoare in cancer". Noi metode de tratament și eficienta acestora a fost subiectul dezbatut de importanți oncologi medicali din Turcia și din lume in cadrul conferintei. Profesorul de Oncologie Medicala Dr. Bülent Berkarda a sustinut subiectul principal al conferintei “Chimioterapia asistata de insulina”, pe care a inceput sa o aplice in Turcia acum 9 ani.

A inceput sa vorbeasca despre exemplele care constau in sute de cazuri ce s-au vindecat cu tratamentul cu insulina. Dr. Bülent Berkarda a declarat ca au tratat mai mult de o mie de cazuri cu aceasta metoda de tratament, pe care au lansat-o in Turcia acum 9 ani. Berkarda a spus "Este un tratament pe care l-am aplicat la pacienti cu cancer in faza a patra, iar tratamentele sunt personalizate pentru fiecare pacient, in functie de tipul de cancer." Biologia cancerului prezinta un curs diferit pentru fiecare pacient, astfel incat tratamentul variaza de la trei luni la un an. Observam ca daca regiunea canceroasa este complet sau partial remisa”.

La conferinta au participat doctori Oncologi renumiti din Turcia: Asst. Prof. Mehmet Salih İyikesici, Prof. Dr. Özden Altındağ, Prof. Dr. Fikri İçli, Prof. Dr. Sevil Bavbek, Prof. Dr. Haluk Onat, Prof. Dr. Dr. Shayib Yalcin, Prof. Dr. Prof. Gül Bașaran, Prof. Dr. DR. Uğur Selek, Prof. Dr. Nilüfer Güler, Prof. Dr. Engin Ulukaya, Prof. Dr. Alper Iskit, Prof. Dr. Prof. Dr. Süheyla Serdengeçti, Prof. Dr. Dr. Necdet Üskent, Conf. Dr. Beste Melek Atasoy, Prof. Dr. Ercümet Ovalı, Prof. Dr. Cengiz Yakıcıer, Prof. Dr. Bülent Berkarda și cat si specialisti de renume din strainatate profesor Dr. Teresita Mazzei, dr. Ronald Feld, dr. Jean-Jacques Body, Prof. Dr. Enrico Mini, Prof. Dr. Nil Molinas Mandel, dr. Martin Powell, profesor. Dr. Dirk Arnold

Terapia asistata de insulina vizeaza reducerea efectului puternic de ucidere a celulelor de catre chimioterapia standard aplicat pentru celulele canceroase și diminuarea efectelor secundare distructive ale țesuturilor sănătoase. İDT este o nouă abordare a tratamentului cancerului fara un medicament nou. Tratamentul are avantajul unui efect puternic de ucidere a celulelor cu ajutorul insulinei și a medicamentelor chimioterapice normale utilizate in doze foarte mici. Celulele canceroase secreta propriile insuline, furnizeaza energie si stimuleaza cresterea lor prin eliberarea propriilor factori de crestere asemanatori insulinei (IGF). Acestea sunt mecanismele de cancer.

Insulina si IGF isi fac efectul legandu-se de membranele celulelor. Acesti receptori sunt de 16 ori mai abundenti in membrana celulelor canceroase decat in ​​membrana celulara normala. Acesti receptori sunt cheia pentru „Chimioterapia asistata de insulina”. Utilizarea insulinei în „Chimioterapia asistata de insulina” faciliteaza penetrarea chimioterapiei la o doza mai mica in celula canceroasa, permitand cancerului sa omoare celula mai eficient si sa reduca posibilele efecte secundare. Avantajul inovator al „Chimioterapiei asistata de insulina” este ca celulele canceroase sunt ucise printr-un mecanism foarte asemanator cu uciderea unui pacient. Pacientii declara ca, „Chimioterapia asistata de insulina” le ofera o calitate mai buna a vietii decat chimioterapia normala.

Avantajele „Chimioterapiei asistata de insulina” fata de chimioterapia standard
 
Un avantaj al „Chimioterapiei asistata de insulina” fata de chimioterapia normala este ca medicamentele chimioterapeutice pot fi utilizate in doze mult mai mici. Chimioterapia asistata de insulina vizeaza mai selectiv celulele canceroase si afecteaza un numar mic de celule normale. Din acest motiv, pacientii nu se plang de efectele secundare observate la chimioterapia normala, cum ar fi foliculii piloni, varsaturile, oboseala si depresia. In plus, calitatea vietii pacientului este crescuta in mod simtitor.

 Este condusă de medici oncologi cu experiență clinică, unii cu peste 60 de ani în tratarea cancerului. Revizuim continuu cele mai recente cercetări în domeniu și ne angajăm să împărtășim propriile noastre rezultate prin lucrări în reviste profesionale de impact și prin prezentări la conferințe internaționale.

Cea mai recentă tehnologie:


La Chemothermia veți fi tratați folosind cele mai noi echipamente de la companii de top din Germania și SUA. În plus, clinica este situată în inima districtului medical din Istanbul, la o mică distanţă de centre de imagistică medicală ce oferă servicii complete de testare și facilitează monitorizarea în timp real a progresului .


Tratamentul este urmat de scanări PET-CT cu substanţă de contrast pentru a permite obţinerea imaginii celei mai exacte a gradului de cancer și a răspunsului la tratament.

Terapiile noastre:


Protocoalele noastre de tratament combină cele mai avansate terapii convenționale cu abordări complementare pentru a le crește eficacitatea și a le reduce efectele secundare, vizând dereglarea metabolică afișată de celulele canceroase.

Cheia abordării noastre este metoda noastră modificată și îmbunătățită de chimioterapie potențată cu insulină (IPT), pe care o numim chimioterapie cu susținere metabolică (MSCT). Cu această abordare putem folosi doze mai mici de medicamente citotoxice, dar furnizăm o concentrație mai mare țesuturilor canceroase, reducând astfel efectele secundare și îmbunătățind rezultatele tratamentului.

Alături de MSCT, folosim o gamă cuprinzătoare de strategii pentru a sprijini sănătatea și vitalitatea generală a pacienților, oferindu-le astfel cele mai mari șanse de succes, precum și asigurându-i că trec prin tratament în cele mai bune condiții posibile pentru a ajuta la reducerea riscului de reapariție a cancerului.


    Chimioterapie cu susținere metabolică (MSCT)

    Hipertermie (corp local și întreg)

    Terapia cu oxigen hiperbar

    Tratamente speciale pentru perfuzie

    Suplimente fito-farmaceutice

    Dieta oncologică


La clinica noastră, nu numai că integrăm metodele de mai sus cu protocoalele convenționale, dar ne propunem, de asemenea, să vă integrăm pe dvs., mintea și spiritul dvs., în procesul de vindecare.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări cu privire la diferitele terapii pe care le folosim.

Centrul de Oncologie Chemo Thermia:

Phone: : +90 532 682 26 83


Teșvikiye Mah.,

Hakkı Yeten Cad. Nu: 9, Kat: 4

Fulya, Istanbul 34365

Turkey


Conversați pe WhatsApp cu +90 553 960 14 95:

https://api.whatsapp.com/send/?phone=%2B905539601495&text&type=phone_number&app_absent=0

« Ultima Modificare: Ianuarie 10, 2023, 09:37:45 p.m. de tokyodream »
Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

SMF spam blocked by CleanTalk
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal