Autor Subiect: ALD carselector, un nou configurator de automobile  (Citit de 2605 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4.528
  • Karma: 1
  • Gen: Bărbat
  • Acura-Honda
    • DAIMYO
ALD carselector, un nou configurator de automobile
« : Iulie 14, 2014, 07:24:39 p.m. »
ALD carselector, un nou configurator de automobile

http://www.topgear.ro/masini/stiri-stop-go/ald-carselector-un-nou-configurator-de-automobile-7147.html

După lansarea aplicației ALD mobile, ALD Automotive a dezvoltat un nou instrument de mobilitate care le facilitează conducătorilor auto accesul la serviciile de care au nevoie. ALD carselector este o aplicație online care permite utilizatorilor să-și configureze, compare și selecteze mașina dintr-o bază de date de peste 4.700 de autovehicule multi-brand.

ALD carselector servește drept un consultant online pentru șoferii şi managerii de flotă care doresc să-și configureze vehiculele. Pentru a utiliza aplicația, aceștia trebuie să se logheze și astfel pot căuta autovehiculele în funcție de caroserie, model, marcă, tipul și consumul de combustibil sau impactul asupra mediului înconjurător.


De asemenea, își pot configura autovehiculul luând în considerare criterii precum echipamentul, opțiunile adiționale, exteriorul mașinii etc. După selecția vehiculelor, utilizatorii pot cere şi o cotație de leasing operațional full service, astfel simplificând etapa de contractare a autovehiculului.

“ALD carselector reprezintă un instrument online complet și ușor de utilizat, destinat șoferilor care au nevoie de un consultant 24/7 când își aleg autovehiculul. Aplicația este doar la un click distanță și oferă informații relevante despre vehiculele prezentate, asemenea unui consultant dintr-un showroom auto. Unul dintre marile avantaje ale aplicației ALD carselector este faptul că utilizatorii pot compara diferite mărci folosind criterii personalizate, iar în acest fel pot găsi mașina care corespunde cel mai bine politicii auto a companiei, începând cu gama de preț, până la diverse gadget-uri sau opțiuni adiționale. Pentru managerii de flote, aplicația reprezintă un real suport în ceea ce privește optimizarea TCO, reducerea timpului petrecut în procesul de selecție a mașinii și concentrarea pe managementul strategic al flotei lor.”, spune Shane Dowling, Director General ALD Automotive.

Aplicația ALD carselector poate fi accesată la adresa:  www.aldcarselector.com . Aplicația este dezvoltată ca un proiect internațional ALD Automotive și a fost implementată cu succes în filialele din Franţa, Mexic, Austria, Ungaria, etc.

- See more at: http://www.topgear.ro/masini/stiri-stop-go/ald-carselector-un-nou-configurator-de-automobile-7147.html#sthash.NU7HLUfa.dpuf

Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal