Autor Subiect: Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V  (Citit de 7386 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4.637
  • Karma: 1
  • Gen: Bărbat
  • Acura-Honda
    • DAIMYO
Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V
« : Octombrie 18, 2016, 06:26:43 p.m. »
Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V este dedicat exclusiv pieței din America de Sud

http://www.automarket.ro/stiri/honda-va-avea-un-juke-al-sau-crossover-ul-wr-v-este-dedicat-73857.html


Honda ne arată în America de Sud că există spațiu pentru un crossover și sub actualul HR-V. Noul WR-V va fi prezentat în America de Sud și este primul SUV Honda care coboară sub 4 metri lungime.


Dacă acum un an și jumătate a lansat în Europa noul HR-V, un SUV de segment B construit pentru a se lupta pe piață cu Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka sau Nissan Juke, Honda demonstrează în America de Sud că piața are potențial mare în aceast segment.

Constructorul japonez a anunțat oficial că va dezvălui la Salonul Auto de la Sao Paolo, care își va deschide porțile în următoarele săptămâni, modelul WR-V. Acesta va avea dimensiuni ultracompacte și se va încadra în zona de sub 4 metri, deci va fi circa 30 de centimetri mai scurt decât actualul HR-V. WR-V este asamblat pe baza tehnică utilizată de Honda pentru construcția lui Jazz, fiind înrudit îndeaproape cu citadina japoneză

Deși nu avem deocamdată decât o schiță grafică a noului crossover, observăm că designerii niponi au adoptat linii angulare și detalii agresive care-l apropie pe WR-V de conceptul estetic prezentat de Nissan Juke acum 6 ani.

Deși ar putea fi o alternativă interesantă la oferta actuală din Europa, noul Honda WR-V nu va fi exportat de japonezi în afara Americii de Sud, fiind un model construit și conceput pentru clienții de pe această piață.

via Motoring
Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

SMF spam blocked by CleanTalk
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal