Autor Subiect: Honda aduce brandul de lux Acura în Europa  (Citit de 7826 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4.528
  • Karma: 1
  • Gen: Bărbat
  • Acura-Honda
    • DAIMYO
Honda aduce brandul de lux Acura în Europa
« : Februarie 21, 2014, 08:38:53 p.m. »
Honda aduce brandul de lux Acura în Europa

http://autoindustry.ro/stiri-auto/honda-aduce-brandul-de-lux-acura-in-europa-2415

Acura, ultima marcă premium japoneză absentă de pe piața europeană, va debuta oficial pe Bătrânul Continent începând din această toamnă. Brandul complementar ofertei de modele clasice Honda a fost creat în 1984 pentru a se bate de la egal cu rivalii germani de la BMW, Audi sau Mercedes.

Japonezii nu vor urma, însă, exemplul conaționalilor de la Lexus și Infiniti, care s-au extins încă de la început pe întregul continent, ci vor testa reacția publicului, recunoscut pentru conservatorismul său exagerat, prin lansarea brandului pe doar câteva piețe.

Prima țară unde modelele Acura vor fi distribuite în mod oficial, din septembrie, va fi Rusia. Inițial, clienții vor putea comanda SUV-urile MDX și RDX, oferta urmând să fie extinsă cu ulterior cu sedanurile ILX, TLX și RLX.

Din 2014, brandul Acura va intra și pe alte câteva piețe din fostul bloc sovietic – Lituania, Letonia, Ucraina și Belarus.

Când vom vedea Acura și în showroom-urile din Europa de Vest și, de ce nu, din România? Răspunsul depinde de succesul înregistrat pe piețele alese inițial de oficialii companiei. Marele handicap al brandului este, în clipa de față, absența unui propulsor diesel, esențial pentru șansele de reușită pe piețe mature, din Europa de Vest, precum Germania, Franța sau Marea Britanie.

Infiniti și Lexus se chinuie de ani de zile să își facă loc într-un segment dominat în mod tradițional de mărci germane, succesul întârziind să apară, inclusiv după introducerea în gamă a unor modele diesel.

Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal