Autor Subiect: Honda CR-V facelift - prima imagine trădează modificările estetice  (Citit de 8820 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tokyodream

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 4.683
 • Karma: 1
 • Gen: Bărbat
 • Acura-Honda
  • DAIMYO
Honda CR-V facelift - prima imagine trădează modificările estetice

http://www.automarket.ro/stiri/honda-cr-v-facelift-prima-imagine-tradeaza-modificarile-estetice-58038.htmlHonda a pregătit deja faceliftul modelului CR-V. Crossover-ul se bucură de un design evoluat în partea frontală, însă posteriorul promite să rămână neschimbat.Prezent deja pe piaţă de mai bine de trei ani, actualul Honda CR-v se pregăteşte de faceliftul jumătăţii de carieră. Asta înseamnă o serie de modificări estetice şi tehnice care vor menţine treaz interesul publicului în anii ce vor urma.

O imagine apărută pe internet, parte a kitului de presă oficial, trădează modificările estetice la care va fi supus crossover-ul japonez. Atenţia cade asupra aspectului frontal, care beneficiază acum de un spoiler modificat, de proiectoare încadrate în acesta cu ajutorul unui contur cromat şi de lumini LED pentru rularea diurnă.

O schimbare evidentă se observă însă la nivelul grilei, care dispune acum de inserţii cromate. Profilul a câştigat lumini de semnalizare incluse în oglinzile laterale şi jante din aliaj în două culori, cu design diferit. Nu există imagini cu posteriorul, cea mai criticată parte a caroseriei, însă acesta nu promite modificări majore.


Nu se anunţă modificări importante pentru gama de motorizări existentă, Europa urmând să se bucure în continuare de motorizările diesel de 1.6 litri şi 120 de cai şi 2.2 litri şi 150 de cai. Va exista şi un propulsor pe benzină de 2.0 litri şi 150 de cai putere.

Mai multe detalii vor fi publicate în perioada următoare. Data debutului oficial este incertă, ca de altfel şi prezenţa modelului în cadrul Salonului Auto de la Paris, luna viitoare.

Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

Offline tokyodream

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 4.683
 • Karma: 1
 • Gen: Bărbat
 • Acura-Honda
  • DAIMYO
Re: Honda CR-V facelift - prima imagine trădează modificările estetice
« Răspuns #1 : Octombrie 01, 2014, 10:59:52 a.m. »
Honda CR-V facelift debutează cu schimbări estetice şi un nou motor 1.6 diesel

http://www.automarket.ro/paris-2014/honda-cr-v-facelift-debuteaza-cu-schimbari-estetice-si-un-nou-motor-16-58189.htmlHonda a publicat primele imagini ale versiunii restilizate a lui CR-V. Modelul a primit o serie de schimbări estetice şi o nouă motorizare de top, un 1.6 diesel de 160 CP în locul motorului de 2.2 litri.

Esential = 160 CP şi 350 Nm oferă noul motor 1.6 i-DTEC din gama Honda CR-V, înlocuitorul unităţii de 2.2 litri.

Honda CR-V facelift va debuta la Salonul Auto de la Paris la doi ani de la debutul celei de-a doua generaţii. Actualizarea introdusă în gamă la jumătatea ciclului de viaţă îi aduce crossoverului japonez un nou aspect estetic pentru partea frontală şi o altă motorizare de top. CR-V facelift este primul model Honda echipat cu motorul i-DTEC de 1.6 litri şi 160 CP, o creaţie din gama Earth Dreams a mărcii nipone. Unitatea de 160 CP şi 1.6 litri înlocuieşte bătrânul 2.2 i-DTEC în gama CR-V, lucru aşteptat să se întâmple pentru fiecare model Honda oferit alături cu această unitate. Noul motor aduce o reducere a consumului de carburant şi a emisiilor de CO2 cu 11 procente faţă de unitatea pe care o înlocuieşte. Japonezii vor introduce în gama CR-V şi o transmisie automată cu nouă trepte alături de acest motor, alături de care unitatea de 1.6 litri este cu 20% mai eficientă faţă de predecesoarea sa. Transmisia automată cu nouă trepte nu va fi oferită şi pentru motorizarea alimentată cu benzină din gama CR-V.

La nivel estetic, principalele modificări sunt la partea frontală a lui CR-V. Aceasta are blocuri optice noi, o grilă frontală schimbată, proiectoare de ceaţă noi, ornamente diferite pentru bara de protecţie şi, desigur, o altă bară de protecţie. Posteriorul lui CR-V rămâne neschimbat la prima vedere, dar o privire atentă relevă stopuri cu LED-uri, un hayon uşor modificat şi o nouă bară de protecţie. Profilul lui CR-V este aproape neschimbat, cu excepţia unor noi modele de jante din aliaj, după cum observăm la nivelul modelului din imaginile oficiale de presă, expus cu titulatura de prototip.

Honda va prezenta noul CR-V facelift în faţa publicului la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial pe piaţa din Europa al modelului fabricat la uzina din Swindon, Marea Britanie, are loc în primăvară. Alături de CR-V facelift, Honda mai vine la Paris cu o nouă versiune a conceptului Civic Type R, crossoverul HR-V, Civic facelift şi noua generaţie a lui Jazz.

Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

Offline tokyodream

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 4.683
 • Karma: 1
 • Gen: Bărbat
 • Acura-Honda
  • DAIMYO
Re: Honda CR-V facelift - prima imagine trădează modificările estetice
« Răspuns #2 : Octombrie 02, 2014, 02:00:49 p.m. »
Honda anunță trei motoare noi eficiente. Punctul de interes: 1.6 diesel de 160 CP pe noul CR-V facelift

http://www.automarket.ro/paris-2014/honda-anunta-trei-motoare-noi-eficiente-punctul-de-interes-16-diesel-de-58207.htmlOdată cu lansarea noului CR-V facelift, care vine în primăvara anului viitor, Honda va lansa un motor diesel de 1.6 litri și 160 CP care poate fi cuplat opțional cu o cutie automată cu 9 trepte. Modernizarea va atinge și motorizările pe benzină

Esential =  160 de cai putere dezvoltă motorul diesel de 1.6 litri de sub capota noului CR-V facelift.

Dacă Salonul Auto de la Paris a debutat astăzi cu peste 70 de mașini prezentate în premieră mondială, Honda a profitat de momentul lansării noului CR-V facelift pentru a anunța trei noi motorizări foarte promițătoare care intră în gama SUV-ului său compact începând din primăvara anului viitor.

Cel mai interesant propulsor din linia noii game este dieselul de 1.6 litri i-DTEC care dezvoltă 160 CP și 350 Nm. Acesta îl înlocuiește pe bătrânul 2.2 i-DTEC și aduce cu el nu doar consum și emisii excelente pentru un model de aceste dimensiuni - circa 5.4 litri/100 km și 130 grame CO2/km, îmbunătățiri de peste 10% față de anteriorul motor - ci și o nouă cutie automată cu 9 trepte, Honda intrând astfel în cercul select al constructorilor care oferă această opțiune pe modelele lor. În standard, motorul diesel de 1.6 litri și 160 CP va fi echipat cu o cutie manuală cu șase rapoarte. Celălalt diesel din gama CR-V, un 1.6 i-DTEC de 120 CP, va rămâne în echiparea versiunii 2x4 a modelului japonez.

"Benzine" noi de 1.5 și 1.3 litri


Celelalte două noutăți Honda la nivel de motorizări vizează apariția a două unități pe benzină. Prima dintre acestea va echipa viitorul HR-V, SUV compact pe care constructorul asiatic îl anunță la Paris sub forma unui concept. Este vorba de un 1.5 i-VTEC care poate fi combinat fie cu o cutie manuală, fie cu una semiautomată CVT. Honda nu a publicat informații legate de specificațiile acestui nou motor, acestea urmând să fie cunoscute în cursul anului 2015, în jurul datei de lansare.

Coborâm puțin în gamă pentru a face cunoștință cu noua generație Honda Jazz și cu al său motor pe benzină i-VTEC de 1.3 litri, ale cărui date tehnice sunt de asemenea ținute sub secret de niponi. Știm însă că și acest motor va dispune de opțiunea unei transmisii CVT pe lângă cea manuală cu șase trepte.

Verifica seria VIN a masinii tale prin CARVERTICAL:

 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

SMF spam blocked by CleanTalk
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal